Online forhandler af spiselige insekter til mennesker i høj kvalitet

Insektprotein har specialiseret sig i spiselige insekter. Insekter til mennesker er på vej frem, da det er en fødevare, som har mange kvaliteter. Læs med her eller klik ind på deres informerende, brugervenlige og intuitive webshop på insektprotein.dk, hvis du vil blive klogere på den danske virksomhed, der hører til i Sønderborg.

Insektprotein

Spiselige insekter til gode priser

Insektprotein tilbyder spiselige insekter i høj kvalitet og til rigtig gode priser. Men spiselige insekter er ikke bare spiselige insekter. Således kan du både købe frysetørrede larver og melorme samt hele græshopper og meget, meget mere. Hver af disse fødevarer har deres egen unikke og lækre smag, og de fungerer fx godt i salater, i madpakken eller som et sundere alternativ til fredagsslikken. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser for, hvad disse nye fødevarer kan bruges til. Den danske virksomhed, som blev grundlagt i 2016 af Niels Krogsgaard Ottesen, er en del af DIN, der står for Dansk Insekt Netværk. DIN består af fagfolk, der blandt andet beskæftiger sig med spiselige insekter, som fx universitetsansatte m.fl.

Insekter til mennesker 

Insekter til mennesker er altså fødevarer, som har meget vind i sejlene, og hos Insektprotein producerer de sågar selv den såkaldte black soldier fly på deres moderne anlæg på Als. Deres kvalitetsinsekter er meget efterspurgte – blandt andet fordi insekter til mennesker generelt oplever en stigende interesse. Det er nemlig nogle meget bæredygtige fødevarer og velsmagende proteinkilder, som støt og roligt vinder flere og flere fans verden over. Insektprotein forhandler også mange andre insektprodukter, fx foder til dyr. Hvis du har nogle spørgsmål omkring deres produkter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det passionerede, pålidelige og professionelle personale allerede i dag. De besvarer nemlig hellere end gerne dine spørgsmål – også når det gælder insekter til mennesker. Du finder naturligvis deres telefonnummer og e-mailadresse på hjemmesiden, som blev nævnt i indledningen.

Kategorier