Kvalitets kød fra Frilandskoed.dk

frilandskoed.dk logo.PNG

Hjemmelavet pålæg fra filandsdyr 

Du er hvad du spiser. Det er efterhånden blevet en ret populær talemåde, i takt med at vi danskere har fået øjnene op for hvad vi egentlig går og putter i munden. Nogle mener ikke at der er forskel på madvarer, alt efter hvor de kommer fra og hvordan de er produceret. en gulerod er en gulerod. Andre går meget mere op i at få de bedst mulige råvarer – der er stor forskel på en økologisk gulerod, og så en der er blevet sprøjtet med diverse giftstoffer. Det samme gælder for kødvarer. Pølser, røgvarer og hjemmelavet pålæg fra filandsdyr smager bare bedre end ditto fra det traditionelle landbrug.

 

Fantastisk kød fra Rosenbeck Frilandskød

Når dyrene får lov at gå frit på store arealer, bliver de gladere. Dyrevelfærd er et nøgleord, når det kommer til kvalitetskød. Et dyr, der har levet et godt liv med masser af frisk luft og græs, smager bedre end et dyr, der har levet hele livet i en bås. Rosenbeck Frilandskød forstår at det er dyrets velfærd, som sætter grænsen for hvor godt kød kan smage. Jo bedre et liv dyret har haft, jo bedre kvalitet bliver kødet. Det gælder både når det handler om hjemmelavet pålæg, pølser og også røgvarer. Du kan finde alle mulige typer af fantastisk kød på Rosenbeck Frilandskøds hjemmeside http://frilandskoed.dk.

 

Et hav af forskellige typer pølser

Pølser er ikke bare pølser. Der findes et hav af forskellige typer pølser, som alle har hver deres karakteristika – en frankfurter og en wiener er ikke præcist det samme. Kvaliteten på pølserne kommer i sidste ende kun an på kvaliteten af det kød, der stoppes i den. Frilandspølser er noget af det bedste du kan byde dine gæste – måske lige udover hjemmelavet pålæg og røgvarer fra frilandsdyr? Uanset hvilke lækre frilandsvarer du vil forkæle dine gæster med, kan du med fordel bestille dit kød hos Rosenbeck Frilandskød – så fås det simpelthen ikke bedre.

Kategorier